İLK GÜNEŞ OPTİK

Üstün teknoloji ve yüksek marka kalitesi

Müşteri memnuniyeti

Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir. Bu nedenle, herhangi bir sorunuz veya sorununuz olduğunda, müşteri hizmetleri ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

Satış ve Pazarlama

Güvenli ödeme alt yapısı ile başlayan sipariş süreci hızlı kargo, çözümcü garanti süreçleriyle devam etmektedir.Alışveriş deneyiminizi arttırmayı, kolaylaştırmayı ve kısa sürede sonuç almanızı hedefliyoruz.

Misyonumuz ve Vizyonumuz

İlk Güneş Optik

Dünyaca tanınmış gözlük markalarını bünyesinde barındıran İlk Güneş Optik, kurulduğu tarihten beri daima yenilikçi ve gelişime odaklı bir anlayışla yoluna devam etmektedir

İlk Güneş Optik yeni trendleri hızla yakalarken, yıllardır sahip olduğu kalite standartlarını bozmadan günümüz teknolojisindeki yenilikleri müşterileriyle buluşturarak optik sektöründe müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi tarzıyla güvenilir bir isim olarak kendini duyurmuştur.

İlk Güneş Optik koleksiyonlarını yerli yabancı fuarlara katılım sağlayarak ve bu yolla dünya modasını takip ederek, trendlere, Türk insanının beğeni ve isteklerine uygun olarak oluşturmaktadır. Aynı zamanda aksesuar haline gelen gözlüğün işlevselliği kadar tasarımı da çok önemlidir.