+90 545 913 00 16
%100 Orjinal Ürün
2 Yıl Garanti
Aynı Gün Kargo
750TL üzeri Ücretsiz Kargo
2 Yıl Garanti
%100 Orjinal Ürün

Mavi Işık Korumalı Gözlük Nedir?

Dijital ekranlar, yapay mavi yüksek enerjili görünür (HEV) ışık olarak da bilinen, yüksek oranda mavi-mor bir ışık yayar.

Bu ışığın enerji düzeyi oldukça yüksektir. Ekranlardaki dalga boyunun uzun olmaması neticesinde yayılan mavi ışık, özellikle bilgisayar ya da telefon karşısında uzunca süre vakit geçiren insanlara ciddi zararlar vermektedir.

Mavi-mor ışık gözden geçip retinaya ulaşırken hemen hemen hiç filtrelenmez ve retinada kalıcı hasarlara sebep olabilir.

Neden mavi ışık korumalı gözlük kullanmalısınız?

Mavi ışık filtresi son zamanlarda gözlük camlarına uygulanan yeni nesil filtre teknolojilerindendir. Dijital ekranlar hayatımızda yer kapladığı için gözlerimizi de bu ekranların verdiği zararlardan korumamız gerekir. Mavi ışık filtresinin sağladığı koruma da dijital ekranlardan gelen zararlı ışıkları filtrelemek için gözlük camlarına uygulanır. Mavi ışık filtresi, mavi ışığın verdiği zararları azaltmada yardımcı olur. Mavi ışık filtresi, tedavi edici değildir sadece zararlı ışıkları filtreler.

Mavi ışık korumalı gözlükleri kim tercih etmeli?

Mavi ışık kaynaklarının negatif etkilerine karşı gözünüzü koruyan mavi ışık korumalı ekran gözlükleri, özellikle akşam saatlerinde yoğun bir şekilde ekrana bakan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Özellikle akşam geç saatlerde telefon, tablet, bilgisayar başında zaman geçiriyorsanız, ekran gözlüğü kullanarak gözünüze gelen mavi ışık dalgalarının olumsuz etkisinin azalmasına yardımcı olabilirsiniz. Ekran gözlükleri göz sağlığına önem veren insanlar tarafından tercih edilmektedir.

Mavi ışık korumalı ekran gözlüğü nasıl satın alabilirim?

İlk Güneş Optik geniş yelpazede değişik tarzlara uygun mavi ışık korumalı ekran gözlük modelleri sunmaktadır.

Mavi ışık korumalı ekran gözlük modellerimizi denemek için sizleri mağazalarımıza bekliyoruz. İsterseniz, internet sayfamızdan dilediğiniz modeli seçebilir, ücretsiz kargo fırsatıyla evinizde deneyebilir, beğenmezseniz yine ücretsiz iade imkanıyla, hiçbir kargo ücreti ödemeden değiştirebilir ya da iade edebilirsiniz. Gözlüklerimiz 2 yıl garantilidir.

Mavi ışık korumalı ekran gözlük modellerimiz numarasızdır, bu nedenle reçetesiz satılmaktadır.

Alışveriş Sepeti
Oturum aç

Henüz hesabınız yok mu?

Aradığınız ürünleri bulmak için yazmaya başlayın.
//
Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Merhaba, İyi Günler Dilerim.
Mağaza
Favoriler
0 öğe Sepet
Hesabım